Akvárium karbantartási garancia

  Munkatársainkkal egy széles vásárlói körben azt vizsgáltuk, ügyfeleinknek mi a legfőbb elvárása a saját akváriumukkal szemben, azaz mit is kell értsünk egy jól működő, biológiailag "beállt" medence alatt. Az eredmény minden tekintetben a problémamentes, könnyű kezelhetőség oldalára billentette a mérleget, ennek pedig elengedhetetlen feltétele a jó tervezés és a helyes üzemeltetés. Az eredmény nem lepett meg bennünket, hiszen ki szeretne sokat foglalkozni a kövek átmosásával, a dekorációs elemek "kifőzésével"? A naponta bealgásodó gömbakváriumok kora ugyan lejárt, azért a legnagyobb félelem még mindig a zavaros vizet, a homályos üveget, a levegő után kapkodó halakat övezi, s sokan egy tömeges halpusztulás után döntenek úgy, hogy végleg lemondanak az akváriumról (lásd: Egy elrettentő példa). Pedig sokszor egy jelentéktelen hiba miatt borul fel az egyensúly, és sokan csak akkor veszik észre a bajt, amikor már valóban késő. A felsorolt tünetek szinte mindegyikének következménye a nagymértékű hirtelen elalgásodás, előzménye azonban igen sokféle lehet. 

  Számos olyan ügyfelünk van, akik csak több hónapnyi időpocsékoló fáradozás után döntöttek úgy, hogy megkeresnek egy kifejezetten ezzel foglalkozó, szakértő céget. Nálunk olyan elhivatott szakemberek dolgoznak, akik nem csak elvégzik a feladatot, de el is magyarázzák a dolgok működését. Már havi egyszeri, de rendszeres karbantartási alkalom esetén is garanciát vállalunk arra, hogy a következő időpontig ugyanolyan tiszta és algamentes marad akváriuma, mint a tisztítást követő napokban. 

  Az akvárium berendezése esztétikai szempontból csak szubjektíven ítélhető meg, ezért a mi üzletpolitikánk szerint annak, aki díszhalakat szeretne otthonában tartani, olyan rendszert kell eladnunk, amilyet legközelebb bátran fog az ismerőseinek is ajánlani! 

  Talán ennek a gondolkodásmódnak köszönhető, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, és ajánlanak minket, amiért itt szeretnénk köszönetünket kifejezni! Azoknak a kereskedőknek is hálával tartozunk, akik nem hagyják rossz hírbe sodorni ezt a szakmát, akiknek a hivatásuk az életük! 

  Hisszük, hogy a sikerélmény, a halak színpompás kavalkádja és az az összbenyomás amit csak egy szépen berendezett akvárium tud sugározni magából, minden vevő sajátja kell hogy legyen, hiszen ezért tért be hozzánk vásárolni, s tisztelt meg értékes bizalmával!

 

Karbantartási árak, 2016 jan. 1-től:

 

50-100 lit. 9.000 Ft/hó vagy 12.000 Ft/negyedév + Áfa

100-300 lit. 10.500 Ft/hó vagy 13.500 Ft/negyedév + Áfa

300-550 lit. 12.000 Ft/hó vagy 15.000 Ft/negyedév + Áfa

550-750 lit. 13.500 Ft/hó vagy 16.500 Ft/negyedév + Áfa

750-1000 lit.-ig 15.000 Ft/hó vagy 10.500 Ft/2heti + Áfa

1000 lit. fölött egyedi árajánlat!

 

Kiszállás:

Budapest közig. határig: benne van az árban!. 
Vidékre: 90 Ft+Áfa/km oda + 90 Ft+Áfa/km vissza

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk